Četiri komada za prolaz dalje

Četiri komada za prolaz dalje

23. srpnja 2015. u 20:53 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je furiozno prošao dalje. Visokom pobjedom izborio je nove europske utakmice protiv Norvežana . Nastavlja se ljetni san hajdukovih navijača. San da će se ponovo na Poljudu igrati velike utakmice.
Današnja utakmica je počela na najbolji mogući način. Tomislav Kiš je već u 2. minuti pospremio odbijanac nakon šta Sinčić nije uspija ukrotit udarac Roguljića. Dovoljno za euforiju na Poljudu. Sa tim rezultatom Hajduk je imao prolaz. Međutim niti
Koper nije bio bezopasan. Dapaće nekoliko minuta je trebalo da Kalinić spašava najbolju priliku prvog poluvremena koja je usljedila nakon velike greške Nižića. I onda smo se tresli sve dok Jeferson nije oduzea jedan balun na centru sam povuka do 20 metara do gola opalija i postiga eurogolčinu za 2:0. U tom trenutku je sve bilo euforično. Izgledalo je da je sve gotovo. A onda u sudačkom produžetku je Palčić glavom smanjia na 2:1 i odvea utakmicu u dramu. U drugom dijelu opet ista slika.Koper je bija opasan, a Hajduk bezidejan. I onda je Kiš asistira za Caktaša i imali smo 3:1, kada je Mijo u stilu velikog strijelca zaobišao i vratara i rutinerski pogodija. I opet smo se tresli. Koper nije posustajao. Sve do trenutka kada je Maglica uša sa klupe i odma da gol za okruglih i konačnih 4:1. Bravo bijeli idemo dalje. Sada su na redu norvežani i to za tjedan dana.