Poklepović u cilj stigao prije Reje

Poklepović u cilj stigao prije Reje

19. veljače 2015. u 13:56 / KLUB: HNK Hajduk

Stanko Poklepović je u cilj je stigao prije Reje. Talijan je previše otezao pa je nestrpljiva hajdukova uprava prelomila i izabrala rješenje iz svoga dvorišta. Poklepović je svakako jeftinije i usudio bi se reći bolje rješenje za bijele koji opasno gube busolu.

Izgleda da je razum prevladao i da su u Hajduku izabrali pravo rješenje. Slušao sam malo Špacu u emisiji "Istinom do gola" i svatia da se radi o idealnom rješenju za bijele, ako je sve ono šta Špaco govori istina. Istina o stanju u klubu, istina o kvaliteti igračkog kadra i istina kako će on ubuduće postaviti stvari od kadetskog uzrasta na dalje. Sve to izgleda idealno i da se kojim slučajem to tako postavilo prije 10-ak godina hajduk sigurno ne bi bio u ovakvoj rezultatskoj rupi. Jer oprostite molim ipak se ovo ne može nazivati drugim imenom. Rupa kojoj se napokon nazire kakakv takav kraj.

Špaco je svakako bija u pravu kada je reka da Hajduk već sada ima dovoljno dobre igrače da parira bilo kojem klubu u Hrvatskoj pa tako i Dinamu. Ja Špaci vjerujem i niko me ne može uvjeriti da nije u pravu i da mu svaka rič nije na mistu.
Osvrnija se stari lisac i na Tudora koji je diga sidro i otiša. Komodno se može reći iz samo njemu znanih razloga napustija brod. Sa jednostavnih pet riječi sklopljenih u jednu rečenicu"ON TO NIJE SMIA NAPRAVITI".
Naravno jer Špaci je kao i svakom pravom hajdukovcu Hajduk ispred svega.