Vindija pregažena - povratnički home run Dadića

Vindija pregažena - povratnički home run Dadića

17. svibnja 2014. u 18:18 / KLUB: BK Nada SM

Bejzbolaši Nade SSM su odigrali izvrsnu utakmicu i ostavili gledatelje i suparničku ekipu bez daha. Što prije nabrojiti, odlične obranbene akcije Pribilovića, Jurjevića i Tomić A. ili triple Ćurkovića i povratnički HR Dadića. BK Nada SSM - BK Vindija 15:1

Vindija Varaždin je povela u utakmici u kojoj se od gostiju očekivalo puno više. Puno više nego jedan jedini bod na početku utakmice. Međutim Dabo je na mjestu bacača nakon paraliziranosti u prvoj izmjeni i nepotrebnih BB odlično odradio utakmicu do kraja. Teško je reći da je u ovoj utakmici bilo nekakvih prelomnih trenutaka jer je rezultat previsoko na strani spliske Nade SSM, ali svakako treba napomenuti odličan udarac u 3. inningu za tri baze Ćurkovića kada je Nada SSM otišla na nedostižnih 6:1. Nakon toga je utakmica išla uglavnom jednosmjerno. Nadini udaraći su u pravilu demolirali gostujučeg bacaća Abramića, dok je nadina obrana briljirala. Osim nevjerojatnih jurjevića i Pribilovića koji su stvarli obrambeni zid, napokon je i A. Tomić briljirao i završio utakmicu bez greške. Trener Fraizer je na kraju dao priliku rekovalescntima Dadiću, Tadić M. i Račiću. Prva dvojica su se svakako vratili na pravi način. Dadić HR, a Tadić M. double dok je Račić izgorio u velikoj želji i stigao na bazu na grešku varaždinskog bacača.
Nada SSM 18 udaraca, a gosti samo 4.


Ipak red je pohvaliti najbolje u Nadinim redovima a to su A.Tomić 3/5 RBI, 2B, Pribilović 2/4 4 RBI, 2B, Kovačić 2/2, M.Tomić 2/2, 2B, Jurjević 2/4, RBI.
Matko Dabo odbacao je cijelu utakmicu 1ER, 4 H, 2BB i 3K.