U kišnoj Bratislavi još jedna pobjeda

U kišnoj Bratislavi još jedna pobjeda

11. svibnja 2014. u 13:20 / KLUB: BK Nada SM

Odigralo se taman koliko je trebalo da bi utakmica bila regularna. Punih 5. izmjena u kojima je Nada SSM bila bolja i zasluženo slavila. Dvije pobjeda na neugdnom gostovanju, puna šaka brade. BK Apollo - BK Nada SSM 3:7.

U svakom slučaju treba zahvaliti domačinu i sudcima što su ovu utakmicu doveli kraju. Iako je kiša neumorno gnjavila sve sudionike ove utakmice ipak se odigralo 5. izmjena što je bilo dovoljno da bude i službeno registrirrana. Nada SSM je u 6. izmjeni napravila još bod-dva, ali dalje nije išlo. Nebo se srušilo na zemlju i okončalo susret.

Nada SSM je vjerojatno odigrala svoju najlošiju utakmicu ove sezone. Samo 4 udarca pomenutog dvojca Pribilović i A.Tomić. Sa druge strane udarači Apolla su neprestano prijetili Kovačiću. Čak 8 dobrih udaraca. Teren je na sreću radio svoje pa su greške pomogle nadinim igračima kada je to bilo najpotrebnije.
Trenutak koji je prelomio utakmicu je bio udarac za dvije baze Pribilovića u 4. izmjeni kada se splitski sastav odlijepio na 6:2, a domaći sastav je totalno potonio i više nije bilo povratka.
U udaračkom podbačaju istakli su se Pribilović 2/4, 2B, 2 RBI i A.Tomić 2/3, 2B, 2 RBI.
Kovačić je na mjestu bacača u potpunosti podbacio, bez obzira na pobjedu Nade. 5 IP, 8H, 3ER, 1HP,5K.
Slijedeći vikend na Starom placu Nada SSM dočekuje Vindiju iz Varaždina.