Jovanović - HOO nije dobio prolaznu ocjenu

Jovanović - HOO nije dobio prolaznu ocjenu

31. listopada 2013. u 12:52 /

Ministar Jovanović je predložio Vladi RH da se ne prihvati izvještaj HOO. Razloga je poprilično mnogo, a rezime svega je da je izvještaj samo šminka za potrošena sredstva. Mi se samo nadamo da ovaj manevar našeg Ministra također nije samo šminka.

Pitanje je jeli na pomolu rješenje koje će i definitivno hrvatski sport promijeniti iz korijena i koji će sport kao djelatnost, a koja je uzgred rečeno OD INTERESA ZA RH izjednačiti sa nekim drugim društvenim djelatnostima koje su svoj status u društvu već odavno etablirale ili je ovo još jedan od manevara kojim se žele maknuti čelni ljudi HOO i na njihova mjesta postaviti neki novi ljudi.

Naravno da pozdravljamo sve inicijative koje imaju za cilj obračunati sa nezakonitostima u sportu i oko njega, ali još više nas zanima zašto se ne radi novi Zakon o sportu i što je još važnije Zakon o financiranju sportske djelatnosti.
Na žalost bez toga će svi manevri našeg Ministra i njegova bespoštedna borba protiv nezakonitosti u HOO... ostati zapamćeni kao šminka za pituravanje hrvatskih sportaša.