Nada SSM se poigrala sa Warriorsima

Nada SSM se poigrala sa Warriorsima

27. travnja 2013. u 22:01 / KLUB: BK Nada SM

Bejzbolasi Nade su u Madarskoj prijestolnici upisali jos jednu pobjedu. Sve bitno se prakticki dogodilo u 4. izmjeni kada je Ivan Racic udario HR za 4 boda nakon cega su se Warriorsi razbjezali. BK Obuda Warriors - BK Nada SSM 3:13.

Splitska Nada SSM i dalje ne zna za poraz. Pobjeda je nekako postala drugo ime nasih bejzbolasa. Nakon 1. izmjene koja je protekla u odmjeravanju snaga stvari su sjele na svoje mjesto. Kljucna se pokazala 4. izmjena u kojoj je Nada SSM napravila 8 bodova u rijetko videnom napadu. Svi napadaci su se dva puta pojavili na palici. U toj izmjeni je Ivan Racic udario i Grand slam i u potpunosti demoralizirao domacina. Natjerao je domaceg trenera da promijeni domaceg bacaca koji ce se jos dugo oporavljati od ovoga sto ga je snaslo. Medutim niti zamjena nije bila bolje srece. Udarci i bodovi su se redali kao na traci. Niti u daljnjem tijeku utakmice domaci nisu imali srece. Stroud je takoder udario Home run. Bilo je tu jos dobrih udaraca i vrhunskih reakcija u obrani. Od Nade SSM u napadu su se posebno istaknuli Ivan Racic 2/5, 4 RBI i 2 boda, Stroud 3/4 2 udarca za 2 baze , jedan HR, 1 RBI, 3 boda.
Marin Tadic je opet dobro odradio na poziciji bacaca. Osim dvije sitne mentalne pogreske, koje su ga na kraju kostale i jednoga boda. Od dvije zamjene, Pribilovica i Dabe bolje se pokazao Dabo koji je i zavrsio ovu utakmicu.