Previše muke oko Alkara

Previše muke oko Alkara

24. travnja 2013. u 22:54 / KLUB: KK Split

Žuti su upisali reklo bi se očekivanu pobjedu u susretu koji je pratio višak maligana. Alkar je i definitivno najlošija ekipa koja je ove sezone pohodila Gripe. Pobjedi se ne gleda u zube ali... KK Split - KK Alkar 84:74

Bila je ovo još jedna partija koja je potpisana rukopisom trenera Mladena Erjavca. Puno muke nizašta. Žuti su pobijedili limitrianu ekipu Alkara. Na trenutke se činilo da bi se sa Alkarom bez ikakvih probleme mogli nositi i kadeti Splita. Bez obzira na sve manjkavosti gosti su pružili sve od sebe ne bi li slavili u Splitu. Međutim to im nije dopustio raspoloženi Kraljević i društvo koji su odigrali taman onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu. Na klupi je opet bila deboto kompletna petorka koja je igrala ABA ligu. Je li to normalno ili nije vrlo brzo ćemo saznati. Iz publike su se mogli čuti razni komentari tipa da neće da igraju jer nisu dobili plaće, pa do zluradih kako klub ide u stečaj i kako sve ide u nepovrat. Mislim se jeli to moguće jeli moguće da je to istina. Prvo ovo sa igračima, a onda ovo sa klubom i stečajem. Uostalom vrlo brzo ćemo dobiti odgovore na ta pitanja.
Od žutih je u ovoj utakmici bio najviše raspoložen Filip Kraljević koji je postigao 27 koševa, čemu je pridodao 7 skokova, 3 blokade uz valorizaciju 37 čime je i prvo ime ovoga susreta. Osim njega solidni su bili Ivan Siriščević i Ivan Bender koji je postigao 13 koševa uz 10 skokova, te je blokadom završio ovaj susret.