Na otvaranju sezone Nada pregazila Olimpiju

Na otvaranju sezone Nada pregazila Olimpiju

14. travnja 2013. u 3:20 / KLUB: BK Nada SM

Teško da je itko mogao zamisliti bolje otvaranje sezone od ovoga. U susretu prošlogodišnjih finalista hrvatskog prvenstva splitska Nada je u svim segmentima igre bila bolja od Olimpije iz Karlovca. BK Nada SSM - BK Olimpija 15:5.

U prvom povijesnom dvoboju u kojemu su ljubitelji bejzbola putem live streaminga mogli pratiti utakmicu na Starom placu pobjedu je odnijela splitska Nada. Bio je to još jedan zanimljivi susret dva najbolja hrvatska kluba.
Viđeno je dosta lijepih poteza i kvalitetnih udaraca. Karlovac je vodio samo početkom prve izmjene kada je Slobodan Gales udario home run, a nakon toga sve je proteklo u znaku splitske ekipe. Utakmica je zbog velike razlike u bodovima završena u 7. izmjeni. Cijelu utakmicu za Nadu je na mjestu bacača odradio legendarni Mladen Sasso čime je u svoju pozamašnu arhivu upisao još jednu pobjedu. Zanimljiv je bio i udarac Ante Ćurkovića koji je karlovačkog desnog vanjskog igrača poslao da sjedne na klupu i prizna nemoć svoje ekipe. Na udaranju za Nadu SSM su se posebno istakli Clint Stroud 2/3, udarac za 2B, 2 boda i 2 RBI (asistencije), Andrija Tomić 2/3, 2 boda i 3 RBI. Zadnji udarac za pobjedu GWRBI je za Nadu SSM ostvario Marijan Tomašić.