Očekujem dobar trening večeras

Očekujem dobar trening večeras

4. rujna 2012. u 2:00 / KLUB: KK Split

Bila je to jedna emotivna presica. Nije to bija samo početak jedne nove karijere, karijere trenera. Bija je to kraj jedne igračke karijere. Karijere koja je bila i više nego dobra kako kaže naš Grga. Nije se moga sitit koja mu je sezona bila najbolja u karijeri, ali je svakako moga naglasiti da su mu sezone u žutom dresi bile najdraže. U jednom trenutku mu se skupilo i pustija je di koju suzu, jer kako on kaže utakmice Jugoplastike su ga najviše emocinalno praznile.

GRGA: U glavi sam još igrač i trebat će mi vremena da u glavi postanem trener, jer to je sasvim druga stvar. Istina je da sam i zadnje dvi godine u Jugoplastici puno radija sa mlađima i pokušava im prenit sve ono šta sam kroz ove godine igranja košarke naučija. Na tom tragu ću i nastaviti. Nema puno filozofije, odnos prema sportu, klubu, suigračima i samopoštovanje. To je formula za uspjeh.


Na pitanje novinara šta očekuje od ekipa u predstojećoj sezoni odgovor jer bija u njegovom stilu.
GRGA: Očekujem dobar trening večeras u 19:30. I tako iz dana u dan očekujem dobre trenige.


Iako je ovo bila Grgina oproštajka i Grgin debi, ipak je novinarski posal pitat ono šta svih naviše interesitra u zadnje vrime. Pitanje je išlo sportskom direktoru Nikoli Vujčiću. Oće li Šarić u predstojećoj sezoni bit igrač Jugoplastike.
VUJO: Nemamo problema sa tim da razvijamo hrvatskog igrača pa ga nakon godine dana pustimo bez ikakve odštete. Dario je najveći talent kojega je Hrvatska košarka dobila nakon puno vrimena. Dario je potreban nama, a virujem da smo i mi potrebni njemu.

Trenutno sve zapinje na prijavi Maria Filipovića koji jedini od igrača Jugoplastike nije želio pričekati proces preoblikovanja da mu se isplate zaostale plaće.

Sve u svemu Jugoplastika bi i u ovoj sezoni mogla pucati visoko. Radujemo se novoj sezoni.