Apetiti raste jedući

Apetiti raste jedući

22. svibnja 2012. u 19:15 / KLUB: KK Split

Splitski Žuti u sridu u 20 sati igraju za ulazak u finale kontra Cedevite. Igra se u Zagrebu, ali to ovoga puta neće biti bitno. Dvorana 2 Doma sportova će zasigurno biti žuta. Splićani u metropoli se već zagrijavaju za taj dvoboj, a iz Splita vjerovali ili ne ide organizirana navijačka povorka. Ni sami funkcioneri sa Gripa nisu mogli dat relevantan odgovor ima li ta navijačka skupina ime. Glavno je da se navija za Žute pa će ime doć samo od sebe. Naravno meni vrag nije da mira i moram sam malo prokopa po tom pitanju. Stupija sam u kontakt sa jednim od njih i reka je ŽUTE BEŠTIJE. E sad je li to i službeno ime ostaje za vidit jer ko zna na putu do Zagreba možda im padne i neka druga ideja na pamet.

Sve u svemu Split će ove sride bit u Zagebu ili ća biti prikovan za male ekrane i svim srcem će navijati za JUGOPLASTIKU. I ne samo Split već svi mali ljudi kojima je nepravde priko glave.

Baš prije neki dan je bija članak na tu temu u Slobodnoj Dalmaciji di je bivši direktor firme Jugoplastika objašnjava šta je sve ta firma značila nama Splićanima. Prepustili smo je međutim bez neke velike borbe onima koji su mislili da Hrvatsku treba voditi 200 bogatih obitelji. Jer ko je uopće smija posumnjat u ispravnost odluka velikog vođe. I epilog znamo. Jugoplastika je postala Diokom, a Diokom je propa. Kerum je na njenom mistu izgradija JOKER centar.

Veliki je ulog na terenu. Zbog svega rečenoga to nije samo sportska utakmica. To je puno više od toga. Košarkaši Splita igraju za ulazak u finale i za sve nas male ljude. Košarkaši Splita igraju za JUGOPLASTIKU.

Trener Bavčević je na presici reka da apetit raste jedući i bija je u pravu. Gladni smo pobjeda, gladni smo trofeja, gladni smo velikih sportskih predstava u našem Gradu. Na kraju krajeva mnogi naši sugrađani su gladni kruva. I da ih sutra neko pita bili prije fetu kruva nego da Jugoplastika pobijedi Cedevitu većina bi izabrala ovo drugo. E to Vam je Split.

Stoga od trenera Bavčevića i njegove ekipe očekujemo da i oni sutra budu gladni. Da budu gladni pobjede i da nam podare finale kontra Cibone.


[Piše: "Zeško"]