Split igra ozbiljan rukomet

Split igra ozbiljan rukomet

13. svibnja 2012. u 15:30 / KLUB: RK Split

Split je upisao drugu pobjedu u Ligi za prvaka. U iznimno zanimljivoj rukometnoj utakmici u kojoj su domaći bili u vodstvu cilo prvo i deboto pola drugog poluvrimena, Split je malo pomalo stiza i pojačava ritam koji ih je u 43 minuti golom Batinovića doveo u prvo vodstvo koje su zadržali do kraja. Split fizički izgleda izvrsno, pokriveni su na svim pozicijama i imaju izvrsnog vratara Antu Vukasa.

Za mišljenje o utakmici upitali smo trenera Splita Babića:
Šta da vam kažem. Poreču su nedostajala dva vanjska igrača, ali to nikako ne umanjuje našu pobjedu koju smo apsolutno zaslužili. Split igra ozbiljan rukomet. Fizički smo jako dobri. Nitko ko igra protiv Splita ne može tvrditi da ide na pobjedu. Ne znam kako bi vam to sve skupa opisa pa ću jednostavnim rječnikom reći DOBRI SMO.

Možmo li skinuti CO u Zagrebu?
Očekujem da ćemo u Zagrebu protiv CO u utorak pružiti još jednu dobru partiju i nadam se da na suci neće oštetiti kao u Spladiumu u sridu. Zagreb ima kvalitetniju ekipu, ali mi smo se spremi potuć sa svakim.

Nakon toga Vam u Split dolazi NEXE...
Da dolaze, a ja sam mišljenja da ćemo ih pobijediti.

Osim izvrsnog Vukasa koji je skupio 9 obrana, treba istaknuti Batinovića sa 8 postignutih golova, te A.Žeravicu i Vidovića sa po 4 postignuta gola.


Poreč - Split 25-29