Leži mu Karlovac

Leži mu Karlovac

7. svibnja 2012. u 0:20 / KLUB: BK Nada SM

Splitska Nada SSM nastavlja sa svojim čudljivim igrama i rezultatima. U subotu gube, a u nedjelju dobivaju. Tako je bilo i ovaj put u Karlovcu. Neuvjerljiva i loša igra koju su prikazali u subotu, u nedjelju je izgledala kao loš, davno zaboravljeni san. Splitski bejzbolaši su odigrali solidnu utakmicu i uzeli važnu pobjedu u gostima.

Na mjestu bacača je započeo Andrija Jakšić koji je odlično odbacao 6 izmjena. Karlovac je za to vrijeme osvojio samo dva poena. Nakon Jakšića priliku na mjestu bacača dobiva Matko Dabo koji je po ko zna koji put u utakmicu ušao nedovoljno koncentrran. Karlovčani su mu do kraja napravili 4 boda.

Da to sve skupa ne bude previše dramatično pobrinuo se probuđeni splitski napad koji je konstantno radio pritisak na najboljeg karlovačkog bacača Slobodana Galesa koji je zamjenjen u 7. izmjeni. Nakon toga za Karlovac baca Matko Benčić kojemu je odmah po ulasku u utakmicu Filip Berecka udario HR za konačni krah Karlovca i sigurnu pobjedu.

Od Nadinih igrača u napadu se uz već spomenutog Filipa Berecku koji je imao 3 udarca od 5 pokušaja istaknuli i vremešni Goran Šupraha 2/4 i Ante Ćurković 2/4. Nada SSM je ostvarila 13 udaraca (HIT). Andrija Jakšić je imao 6 K (strike - out). Obrana je opet činila greške, a lošim reakcijama je prednjačio Marin Tadić.

Sljedeći vikend Nada SSM ugošćuje prvaka Srbije Beograd 96.