Svaka je utakmica - utakmica sezone

Svaka je utakmica - utakmica sezone

24. travnja 2012. u 23:40 / KLUB: KK Split

Na jutrošnjoj press konferenciji na Gripama nikad više novinara. Čak su se pojavili i HRT-ovci. Okupili se, osjećaju oni da se događa nešto bitno. Jučer je Zadar izgubija od Cedevite i sada je situacija za Split poprilično dobra. Međutim svjesni su Žuti da nema opuštanja. Da je svaka utakmica bitna i da u svakoj treba stisnuti gas do kraja kako bi se ušlo u ABA ligu.

Subotić se prvi obratio novinarima i nije rekao ništa novo. Smatra da je oprez potreban jer je svaka utakmica sa Jollyem do sada bila teška, osim one jedne u Šibeniku kada je Jolly slavio sa 20-ak razlike. Odlučivati će sitnice, a nada se da će one biti na našoj strani. Od te utakmice kada su poraženi sa tako velikom razlikom u sastavu imaju Vujčića i to je bitna razlika.

Trener Bavčević spušta balun na zemlju i govori da nema mjesta euforiji. Svaka je utakmica za nas - utakmica sezone. Mi ne planiramo na način da ćemo reć "ovu utakmicu ćemo pobjediti". Naš način razmišljanja je respekt prema protivniku i dati sve od sebe kako bi baš mi bili ti koji će slaviti kada sudac odsvira kraj.

Novinari ka novinari su ga pokušalui navuć da kaže nešto o ABA ligi, ali nije se Bavčević da. Samo je uporno ponavlja kako o ABA ligi još ne razmišlja. U glavi mu je samo utakmica protiv Jollya. Mudar je taj naš trener. Nadajmo se da će sutra u Šibeniku nadmudriti svoga kolegu na suparničkoj klupi. Split ima sve u svojim rukama i jako dobru priliku da ode korak dalje.