Posavec tragičar - Hajduk poražen

Posavec tragičar - Hajduk poražen

12. prosinca 2020. u 19:01 / KLUB: HNK Hajduk

Varaždin je uz obilatu pomoć Hajdukovog vratara Posavca došao do pobjede nakon što 10 kola nisu nikoga pobijedili. Posavec je direktni krivac za drugi i treći gol, a prvi je trebao obraniti. NK Varaždin-HNK Hajduk 4:2

Hajduk je još jednom razočarao sve pristalice bijele boje. Poraz od ekipe koja 10 kola nezna za pobjedu, čiji trener nakon utakmice kaže da se ne može sjetiti kada su postigli 4 gola na jednoj utakmici.
Naravno i poraz je imao svoje junake. Svemu tome je kumovao očajni Posavec, vratar koji u 109 godina dugoj povijesti kuba ima najveći mogući kredit. Neki drugi u nekim boljim vremenima bi odavno bili na klupi. Stručnim okom gledano kriv je za drugi i treći gol Varaždina, a prvi je trebao obraniti dok je četvrti krivnju podijelio sa Ditrovim i Vuškovićem koji su neodoljivo podsjetili na ona dva lika iz crtanog Pat&Mat.
I tu nije kraj jer Hajduk je izgubio sve duele, prvi udarac u okvir uputio tek u 70 i nekoj minuti. I da nije bilo Gyurcsa i Caktaša nikad gola ne bi dali. Hajduk je ovim porazom zagazio u krizu identiteta, a to je najgore što se može dogoditi jednom sportskom velikanu.