Split slavio bez stresa

Split slavio bez stresa

19. studenog 2020. u 22:02 / KLUB: KK Split

Split je slavio i drugi put u deset dana protiv Cibone. Ovoga puta nije bilo stresa, ludih povrataka u utakmicu, Split je kontrolirao utakmicu i da nije bilo izvrsnog Bundovića plavi bi gadno stradali. KK Split-KK Cibona 96:85

Drugi put u 10 dana Split je dobio Cibonu na Gripama. Rekli bi neki odličan trenig prije novih ABA ligaških obveza žutih ove subote. Split je odigrao maestralno prvo poluvrijeme u kojem je sve išlo baš onako kako treba. Jedine probleme su nam stvarali Prkačin i Vucić. Đoković je odigrao odlično, Bajo se probudio, Perković pogađao, a Cibonu je doslovno potopio mladi Perasović koji je u nešto više od minute stavio tri trice i na kraju još zakucao za 48:28.

Nakon prvoga poluvremena došlo je drugo koje je pripalo Ciboni odnosno Bundoviću koji je sa četiri penala izluđivao žutu obranu. Cibona se opasno približila na šest koševa minusa. I onda je njihov trener Velić ubio sam svoju ekipu i u 22 sekunde zaradio dvije tehničke pogreške zbog prigovora sudcima. Nakon njegovo isključenja istu je glupost napravio i Radovčić koji je uz Bundovića bio najbolji igrač gostiju u tom trenutku. Split nije dozvolio preokret i bez stresa je utakmicu priveo kraju što je najveći plus ove utakmice.