Pele čini razliku

Pele čini razliku

10. studenog 2019. u 21:34 / KLUB: MNK Split

Split je poražen u Dubrovniku i ostaje usamljen na začelju prvenstvene tablice. Utakmica je manje više bila ravnopravna, a razlika koja je na kraju možda i preizražena je djelo brazilca Pelea koji je postigao poker golova. Square-Split 6:3

I nakon petog odigranog kola naš sastav ne zna za pobjedu. Ovoga puta od nas je bolji bio Square koji je na pogon brazilca Pelea došao do treče pobjede i drugog mjesta na prvenstvenoj tablici. Sa druge strane nama je ovo četvrti poraz i sa jednim bodom se nalazimo usamljeni na začelju. Deveta Uspinjača nam bježi jedan, a osmi Vrgorac tri boda. Razlika u bodovim nije velika, ali sve manje i manje ova ekipa ima kredita i alarm za uzbunu u najtrofejnijem hrvatskom klubu je upaljen.
I ova predstava je nakako bila nalik svima onima u kojima nismo igrali loše, stvarali smo prilike, promašivali, a protivnik nije.
Razliku na terenui čine oni igrači koji mogu stvarati višak i koji mogu pospremati kada se nalaze u 100% prilikama, a takvih u našoj ekipi na žalost nema.
Utakmica je bila otvorena sve do vodstva od 3:2 Squaea koje je realizirao Pele, a nakon toga smo pali. Bili smo bolji suparnik od 10.-30. minute susreta, ali nismo to uspijevali i naplatiti. Caputo je dobio dva žuta odnosno crveni, a Perić jhe postigao dva gola i bio naš najbolji pojedinac.