Kud plovi bijeli brod

Kud plovi bijeli brod

11. listopada 2019. u 22:19 / KLUB: MNK Split

AFCU slavi protiv Splita koji niti u ovoj utakmici nije pokazao nikakav pomak na bolje. Puno krivih dodavanja, krivih odluka i promašenih prilika za još jedan poraz. AFCU-Split 3:2

Kuda plovi bijeli brod nakon tri poraza i nula bodova na svome kontu teško je reči. Danas vjerojatno nisu zaslužili izgubiti jer su imali više prilika za gol, zapucali su i dvije akumulacije, ali gol AFCU-a kao da je bio začaran za družinu Tea Strunje. Teško je uopće pobrojati što su sve propustili realizirati igrači Splita, ali nekako nam najupečatljivije ostaju dvije situacije u kojima su sa samo nekoliko metara udaljenosti od gola Marić i Kirevski nakon idealnog proigravanja promašili loptu. Jedan na jedan da i ne spominjemo. Osim tih situacaija i dvije nerealizirane akumulacije bilo je tu gomila loših dodavanja, lošeg čitanja igre, te neodlučnosti u trenucima kada se trebalo i moglo šutirati izvana.
Slijedi trotjedna pauza koja je stigla kao naručena s obzirom na psihičko stanje ekipe. Osim toga stiže i još jedno pojačanje za kojega se svi skupa nadamo da je bolje od ovih koji su več tu.
Odgovore na pitanje kuda plovi bijeli brod saznati ćemo več sljedeće kolo na Gripama kada nam u goste dolazi Uspinjača - Gimka.