Trijumf u produžecima

Trijumf u produžecima

18. travnja 2019. u 21:44 / KLUB: MNK Split

Split se iz Dubrovnika vrača obavljena posla. Posla koji nije bio nimalo lak. U regularnom dijelu 2:2, a onda eksplozija u produžecima koju nije bilo moguće zaustaviti. MNK Square-MNK Split 2:7

Kao što se i predviđalo Split i Square su odigrali još jednu ljepoticu od utakmice. Ovoga puta je sreča bila na našoj strani pa smo upisali jako vrijednu i važnu pobjedu i poveli sa 1-0 u seriji. Druga utakmica je u Splitu sljedeču subotu i tko zna što nas sve čeka nakon ovoga što smo večeras vidjeli, a vidjeli smo mnogo.

Igralo se do 28. minute bez golova, ali ne i bez prilika i vrhunskih poteza. Onda je Maro Đuraš pogodio za vodstvo domačeg sastava. Samo minutu zatim stvari su vračene na početak jer Dario Marinović pokazuje klasu i poravnava.
Opet smo bili na početku, ali na početku sa golovima. Uzbuđenjima nije bilo kraja, a Split je zbog dva žuta Kirevskome odnosno crvenomb u 32. minuti ostao sa igračem manje u jako nezgodnom trenutku, Lavovski su se branili i obranili, a onda je Genario šokirao domačina postigavši gol za vodstvo naše ekipe. Do kraja Maro Đuraš još jednom pogađa za poravnanje i produžetke. produžetke u kojima je postojala samo jedna ekipa, Ekipa Splita. Golijadu je započeo Suton, nastavili Marinović, Kosor, Marić glavom i na kraju vratar Luketin za konačnih i velikih 2:7.