Podjela bodova

Podjela bodova

8. veljače 2019. u 23:20 / KLUB: MNK Split

Brod 035 i Split su podijelili bodove što ne odgovara niti jednoj ekipi. Brodu što još nije pobjegao iz opasne zone, a Splitu koji je bio bolji u ovoj utakmici što nije napravio iskorak prema vrhu tablice. MNK Brod 035- MNK Split 2:2

Sve je krenulo dobro u ovoj utakmici za naše momke. Poveli smo već u 1. minuti autogolom Munjize, dva puta vodili, a na kranju ostali bez dva važna boda. Nije pomogao niti povratnik i rekovalescent Marinović, a najbolji je igrač utakmice Čavar iz Broda 035 koji je upisao gol za 1:1 i asistenciju za konačnih 2:2 u 38 minuti susreta kada je na drugoj vratnici lako pospremio Petrović. Jedini gol za Split je postigao Ćorluka u situaciji jedan na jedan.

Split je od zacrtanih 9 bodova iz prve 3 utakmice uzeo samo 5. Nedovoljno za probijanje do 6. mjesta što je u slučaju punog plijena bila realna opcija. Povratak Daria Marinovića nije ponudio novu dimenziju jer se izostanak od ozljede još osječa u njegovoj igri. Svi ostali nisu odigrali dovoljno da bi se pobijedio Brod 035 koji se poslovično najviše napali baš na nas.
Sada nam slijede dvije utakmice u kojima se baš i ne računa na bodove jer makarani i Dinamo nisu šaljive ekipe.