Briljantna pobjeda

Briljantna pobjeda

6. veljače 2019. u 21:46 / KLUB: VK Jadran

Briljantna pobjeda Jadrana. Osveta se servira hladna stara je izreka koje su se naši momci držali od početka do kraja ove utakmice i u potpunosti uzvratili za nesretan poraz u Italiji. VK Jadran- BPM Sport management 12:9

Talijani jesu drugi i jesu dobri, li je Jadran pokazao da je bolji od njih. Jadranaši su konačno stigli do druge pobjede u LP. Bilo je tijesnih poraza, ali momci sa Zvončaca su vjerovali da vrijede i da mogu što je večeras došlo na naplatu.

Tvrda prava muška utakmica je do četvrte minute bila bez golova. Prvi je pogodio Ivan Domagoj Zović, a za 2:0 na kraju četvrtine je zabio najbolji igrač susreta Anđelo Šetka.

Gosti su bili bez gola do desete minute i to dovoljno govori kakvu smo obranu Jadrana večeras gledali. Onda je ipak došlo do malog pada koncentracije i gosti sa igračima više dolaze do 2:2. Do kraja poluvremena ekipe su se smjenjivale u vodstvu pa je završilo miroljubivo 5:5.

Vaatreno je bilo početkom treče četvrtine kada je zaiskrilo između Zvonimira Butića i Jacopo Alesianija. Obojica su dobila crveni karton.
Krenilo je i totaklno ludilo na tribinama koje je Jadrana jednostvno nosilo do pobjede. Krapić je zabio za 6:6, potom Milardović za 7:6. Talijanski strateg se hvatao za glavu nevjerujući gdje je došao.
Gosti su ipak velika ekipa i u svom tom ludilu suz smogli snage povesti do kraja treče četvrtine sa 7:8.
A onda je u zadnjoj četvrtini kapetan Šetka odigrao kapetanski. Preuzeo odgovornost i postigao dva gola za novo vodstvo Jadrana 9:8. Na to se nadodao Kunac sa fantastičnim golom za plus dva, a konačno pitanje pobjednika je rješio Nathan Power.