Teren ovoga puta nije bio kriv

Teren ovoga puta nije bio kriv

29. srpnja 2018. u 22:30 / KLUB: HNK Hajduk

Teren u Osijeku je bio savršeno ravan, a mi i dalje nismo vidjeli nikakvu kombinatoriku. Smiješni Osijek je dobio Hajduka takvom lakoćom da to stvarno nije normalno. NK Osijek-HNK Hajduk 4:1

Hajduk je odigrao katostrofalno i to treba jasno reči nakon ove utakmice. Možda bolje odmah u prvom kolu nego kasnije jer se ima vremena popraviti stvari. Nije jasno što se radilo na pripremama i o kakvoj je to kombinatorici pričao splitski strateg Željko Kopić. Ovo što smo vidjeli je na nivou županijske lige, nadam se da se netko neće uvrijediti. Pokušavam se prisjetiti kada je Hajduk imao ovako lošu nakupinu igrača na terenu i teško je. Elementarne stvari koje bi trebali naučiti još u pionirskoj ili najkasnije kadetskoj dobi ovi momci ne znaju. Više od tri suvisla dodavanja u nizu su za njih misaona imenica pa nama koji smo gledali zagrijavanja Hajduka 80-ih kada bi se pet igrača poigravala protiv dvojice u kolo iz prve izgledaju davna i nikad prežaljena prošlost. Kako se moglo onda, a sada ne može vjerovatno će dati odgovore razno razni KIF-ovci ili ti ga doktori sporta opće prakse.
Kopić stvarno nema laki zadatak, jer nakon ove užasne predstave nema niti ozlijeđenoga vratara Duku niti Nižića kako stvari stoje. Bugarski sastav je dobio u prvenstvu 4:2 i naoštreni vjeruju u laki prolaz, jer ruku na srce imaju i zašto.