Novak dirigirao ostali zabijali

Novak dirigirao ostali zabijali

18. svibnja 2018. u 21:21 / KLUB: MNK Split

Novak dirigirao a ostali zabijali u jednosmjernoj utakmici gdje gosti nisu pokazali ništa što bi nas trebalo uznemiravati. Poveli smo u polufinalnoj seriji. MNK Split Tommy-MNK Crnica 6:1

Prva utakmica je u potpunosti otišla na stranu Split Tommy-a. Crnica se nije pokazala kao ozbiljan protivnik u prvom polufinalnom susretu doigravanja. Jednim dijelom je to posljedica umora od četvrtfinalne serije odigrane protiv Vrgorca, a jednim dijelom i zbog velike razlike u kvaliteti igračkog kadra, te svakako širini klupe.
Iako smo zadnju utakmicu igrali prije mjesec dana što se moglo primjetiti u početnim minutama utakmice malo pomalo smo uhvatili ritam koji šibenčani nisu mogli pratiti. Prvi gol je djelo Novaka koji je udarcem iz daljine iznenadio zbunjenoga Radalja. To je bio početak kraja ove utakmice u kojoj smo samo trpali i ipak jedan primili. Dva pogotka je postigao Perić, dva Fideršek koji je odigrao najbolju utakmicu u dresu Split Tommy-a i jedan tko drugi nego kapetan Suton. Za Crnicu je predivan gol postigao Škugor.
Druga utakmica je na rasporedu sljedeči petak u Šibeniku.