Karlo Veliki za pobjedu Hajduka

Karlo Veliki za pobjedu Hajduka

10. ožujka 2018. u 19:08 / KLUB: HNK Hajduk

Utakmica puna preokreta sa čudesnom završnicom i pobjedom Hajduka. Bijeli su prvi imali vodstvo golom Gyurcsa, Istra preokrenula, Hajduk poravnao golom Saida, da bi u zadnjoj sekundi Karlo Letica pogodio glavom za pobjedu. HNK Hajduk-NK Istra 1961 3:2

Karlo Letica je manirom rasnog napadača pogodio za pobjedu Hajduka u posljednjoj sekundi ovoga susreta po čemu svakako nosi epitet junaka ove utakmkice koja ni po čemu nije bila različita od svih drugih na Poljudu ove sezone.
Bijeli su imali inicijativu, jalovu doduše u kojoj su prilike uglavnom plod slučajnosti, a golom Gyursca su poveli. Nadali smo se svi da će nakon toga gola utakmica otići u mirnije vode odnosno da će bijeli dotući protoivnika. Na našu žalost dogodilo se upravo suprotno. Prvo je Vojnović poravnao rezultat, da bi malo zatim Matei odveo Istru u vodstvo. Ne treba niti napominjati da je i prvi i drugi gol Istre zasluga loše obrane bijelih.
U drugome dijelu je Hajduk krenuo odlučnije i smislenije prema golu iveše što se i isplatilo kada je Said pogodio za novo poravnanje. Baš taj Said se danas našao u nekoliko izglednih prilika koje nije realizirao čime se potvrdilo da odlaskom Ohandze bijeli jednostavno nemaju pravo rješenje u napadu. Najatraktivniji potez utakmice je osim Letičina gola bio slobodnjak Bašića koji je zatresao gredu. Ništa zato jer veliku radost i samo -6 za Dinamom je donio KARLO LETICA koji je odlučio pokazati svojim suigračima kako je u biti jednostavno postizati golove kada se nađeš u izglednoj prilici.