Brod 035 skinuo Split Tommy sa trona

Brod 035 skinuo Split Tommy sa trona

23. veljače 2018. u 21:40 / KLUB: MNK Split

Nije splitski sastav dugo bio na prvoj poziciji. Za to se pobrinuo Brod 035 koji je ostvario pravi mali podvig. Vratili su se iz -3 i pobijedili favorita. Velika je ovo blamaža za naš klub. MNK Brod 035-MNK Split Tommy 5:4

Brođani slave veliku pobjedu. Naime trebalo im je samo 14 minuta da se vrate iz ponora1:4 i da na kraju pobjede lidera prvenstva. Teško je shvatiti kako je moguće prosuti toliko vodstvo i več uknjižene bodove.
Sve je dakle odlično krenulo za naš sastav. Vodili smo 0:3 golovima Sekulića, Marića i Perića, a Brod 035 je dao svoj prvi gol samo nekoliko sekunda prije odmora.
Već tada se moglo primjetiti da imamo problema braniti njihovu igru gdje je golman zadnji igrač.
Drugo poluvrijeme je Novak povisio na 1:4 i valjda su svi naši igrači mislili da je gotovo. Međutim domači sastav je imao druge namjere koje je na našu žalost sproveo u djelo. Cijelo poluvrijeme sa golmanom igračem i malo pomalo je naša prednost kopnila da bi na kraju Brod 035 postigao i peti pobjedonosni gol za veliko i svakako zasluženo slavlje.Prvo ime susreta je Almedin Bundavica koji je osim pobjedničkog gola postigao još dva pogotka. Ovaj poraz nas opet gura na drugo mjesto jer će Dinamo sutra sasvim sigurno pobijediti Nacionala.