Plavi plavi dobili po glavi

Plavi plavi dobili po glavi

16. veljače 2018. u 22:38 / KLUB: MNK Split

Plavi su na Gripama deklasirani. Split Tommy ih je rastavio na proste faktore i preuzeo lidersku poziciju u prvenstvu. Suton je imao svoj show, te je postigao dva gola. MNK Split Tommy-Futsal Dinamo 6:2

Derbi na Gripama je u potpunosti pripao našoj ekipi. Kontinuiranim presingom smo razoružali Dinamo i zasluženo slavili. Pobjeda je zasluga cijele ekipe, ali svakako treba istaknuti kapetana Josipa Sutona koji je večeras imao svoj show. Odigrao je briljantnu utakmicu u kojoj je postigao dva gola (1:0 i 3:0), pogodio dvije vratnice, podijelio asistenciju i oduzeo gomilu lopti u obrani. Osim njega dosta dobru partiju je pružio i mozak naše ekipe Tihomir Novak koji se također upisao u strijelce (2:0). Luka Perić je nastupio i unatoć ozljedi koja ga mući i još jednom pokazao koliko je moćan sa loptom. Dečki u plavome su se uglavnom od njega odbijali kao od zida i usput je našao vremena da zabije gol (4:0) i posluži jednu izvrsnu asistenciju Sutonu. U strijelce su se još upisali naši vrijedni maldiči Sekulić i Tešija koji su sa 10-ak metara savladali večeras nemočnog Škorića. Kraj utakmice smo dočekali sa juniorima Tešijom, Sekulićem, Kosorom, Čizmićem i Alenom Marićem, a gostujući sastav je to iskoristio i preko Davora Kanjuha koji je postigao dva pogotka za konačnih 6:2.
Ne bi bilo pošteno ne spomenuti i senatra Jakova Grcića koji još uvijek igra na zavidnom nivou, Antu Ćorluku koji je večeras bio malo rezerviran i Mateja Fideršeka koji je neprestano probijao Dinamovu obranu nastavivši tako sa dobrim igrama nakon Eura. Na golu je bio uvijek pouzdani Ivo Jukić koji je zaključao svoja vrata i koji je obranio ono malo prilika koje su gosti uspijeli kreirati večeras.
Sve u svemu Dinamo je pokleknuo na prepunim Gripama i sada su bod iza našeg sastava. Pila naopako Miće Martića se ovoga puta nije isplatila gostima iz Zagreba jer su naši momci pokazali da u Splitu nitko ne može biti favorit osim njih samih.