Anić briljirao Jadran pobjedio

Anić briljirao Jadran pobjedio

19. siječnja 2018. u 21:15 / KLUB: VK Jadran

Jako bitna pobjeda Jadrana na Banjici. Veličanstveni Anić i granitna obrana i drugo poluvrijeme bez primljenog gola. Final four RWP više nije tako daleko. VK Partizan RF-VK Jadran 5:9

Briljantno drugo poluvrijeme jadranaša i potpuni slom crno bijelih. U prvom dijelu igralo se gol za gol bez ikakve naznake da će se u drugom dijelu dogoditi ovo što se dogodilo. Anić je branio apsolutno sve pa čak i nemoguće. Očito mu je godio boravak u reprezentaciji. Obrana je bila na solidnom nivou i Partizan je razoružan. U napadu su najefikasniji bili Goreta, Buzdovačić i Marinić Kragić sa po dva zgoditka. Da ne ispadne da je baš sve bilo lako treba konstatirati da je treča četvrtina završena sa +1 odnosno golom Buzdovačića koji je paralizirao Partizan i koji se u četvrtoj četvrtini figurativno rečeno nije niti pojavio u bazenu. Odmah na početku je Visković pogodio gore lijevo za 5:7, da bi Marinić Kragić lobom i Goreta postigli golove za konačnih i velikih 5:9. Naročito je dojmljivu utakmicu na poziciji centra odigrao Krapić koji je iznudio gomilu isključenja iz kojih je Jadran letio do visoke pobjede.

Hladan je to tuš za Partizan koji je računao na bodove iz ove utakmice i priključak na vrhu.
Kod domačina nam se svidio Filip Janković koji je dao dva gola. Mala je mrlja što je promašio peterac, ali se svakako radi o velikom potencijalu.