Žuti pali u produžetku

Žuti pali u produžetku

17. siječnja 2018. u 22:03 / KLUB: KK Split

Split je nažalost uz Ohrid još uvijek najomiljeniji gost druge ABA lige. Ovoga puta su pali nakon produžetka, čime su beograđani vratili dug za poraz na Gripama koji se dogodio također u produžecima. KK Dynamic VIP PAY- KK Split 88:86

Majstori produžetaka ovoga puta nisu uspijeli pobijediti. A baš smo se radovali kada je Širko odveo utakmicu u produžetke jer smo mislili da nam tu nema ravnih. Utakmica je bila odlična za gledanje. Borbena na koš razlike skoro cijelim tijekom. Završnica infarktna. Dynamic je mislio da će stvari riješiti u regularnom dijelu, ali se opet odnekud ukazao Širko koji je pogodio za produžetke. U produžecima je Dynamic bio u prednosti, a žuti su se uporno vračali. Na samo 4 sekunde do kraja pri rezultatu 88:86 opet drama. Đrasović je promašio drugo slobodno bacanje za +3. Špaleti je neopravdano dosuđena osobna nad Krstićem, klupa je eksplodirala i dobila tehničku. Krstić je promašio sva tri bacanja i žuti su imali 3 sekunde za zadnji napad. na žalost dalekometni pokušaj Gorana Filipovića nije prošao i beogradski sastav je pobijedio.
Šteta jer je ovo vjerojatno bila posljednja prilika za priključak koji vodi na FF. I unatoć porazu vrijedno je istaknuti Matea Kedžu koji je ostvario double-double učinak (17 koševa i 11 skokova) čime je proglašen MVP ove utakmice.