Škrljevo je ispalo smiješno

Škrljevo je ispalo smiješno

23. prosinca 2017. u 0:54 / KLUB: KK Split

Škrljevu u ovoj utakmici nije mogao pomoći niti bivši žuti Siniša Štemberger. Na Gripama je večeras sve bilo u žutoj boji. Odlična predstava i pobjeda. Ovo je treća u nizu. KK Split-KK Škrljevo 97:75

Treća pobjeda u nizu je dobra vijest za sve navijaće žutih kojima su odmah porasli apetiti. Želimo napokon jednu gostujuču pobjedu u ABA2 ligi. Škrljevo je danas potpuno razmontirano. Njihov najbolji pojedinac je bio Štemberger koji je u prvome poluvremenu utrpao četiri trice.

Ipak, kako svi znamo da jedna lasta ne čini proljeće tako je bilo i večeras na Gripama. Žuti sastav je imao više raspoloženih igrača od kojih svakako treba izdvojiti Kedžu i Scotta. Trener Skelin je opet koristio cijelu klupu na opće odobravanje publike. Špaleta je bio za nijansu lošiji od prethodnih izdanja, dok se Vrgoč totalno pogubio. Vručinić ima sve što ozbiljan košarkaš treba imati jedino da ga još malo krene šut jer će to našoj ekipi dati dodatni impuls u daljnjem natjecanju. Niti večeras nije bilo Kanaeta i Kalajžića pa se može konstatirati da i bez dva važna igraća izgledamo solidno.