Split Tommy protutnjao Šibenikom

Split Tommy protutnjao Šibenikom

9. prosinca 2017. u 21:03 / KLUB: MNK Split

Crnica je samo na početku pružala kakav takav otpor. Poveli su čak Šibenčani sa 1:0 golom Perišića, ali sve je ostalo pripalo našim momcima. Apsolutna dominacija i visoka pobjeda. MNK Crnica-MNK Split Tommy 1:4

Split Tommy je protutnjao Šibenikom i nanijeo prvi domaći poraz Crnici. Iako su se domačini nadali da će uhvatiti naše momke na krivoj nozi nisu bili niti blizu tome. Split Tommy se na Baldeknu postavilo autoritativno i pokazao da je loš dan u Makarskoj stvar prošlosti.
Od samoga početka ovog susreta uspostavljena apsolutna dominacija koju je samo nakrtatko prekinuo gol Perišića u 3.minuti za 1:0 Crnice. Prva prava prilika našeg sastava se odigrala u 9.minuti kada Marić pogađa gredu. Malo zatim u 11.minuti Novak prolazi nbezadrživo po lijevoj strani i pronalazi Perića na drugoj vratnici koji posprema za poravnanje 1:1. To je bio rezultat prvoga dijela susreta u kojem su šibenčani imali još dvije izgledne prilike za gol, ali ime se na tom putu ispriječio Luketin.
Drugo poluvrijeme je bilo u znaku našeg sastava koji je na kraju uvjerljivo slavio. U 23.minuti Marić je iz auta kratko proigrao Ćorluku čiji udarac pred golom Perišić skreće iza leđa Miškovića za 1:2. Samo tri minute poslije Ćorluka iz kornera pronalazi Sutona koji sa vrha kaznenog prostora silovito zabija za 1:3. Točku na i ove velike pobjede u 36.minuti iz jednog odbijanca postavlja Kosor za 1:4.