Sigurna pobjeda Split Tommy-a

Sigurna pobjeda Split Tommy-a

24. studenog 2017. u 21:31 / KLUB: MNK Split

Još jedna sigurna pobjeda Split Tommy-a u prvenstvu. Splitski sastav je kontrolirao utakmicu i ležerno došao do nova tri boda. Golove su postigli Suton, Perić i Grcić. MNK Split Tommy-MNK Osijek Kelme 3:1

Pobjeda i zadržavanje prvog mjesta je ispunjeni cilj za ovo kolo. Tim više što je Novo Vrijeme Apfel remiziralo u Šibeniku pa je sada razlika između nas i njih još i veća. Dobra je to spoznaja pred derbi u Makarskoj. No vratimo se mi na ovu utakmicu.

Do prvoga gola i vodstva nije trebalo dugo čekati. Suton je nastavio sa dobrim igrama i naravno golovima. Prošao je efektno po lijevoj strani i preciznim udarcem pogodio od vratnice suprotni kut osiječkoga gola. Osijek je već u već u 8.minuti prešao na igru s golmanom igračem, no ne uspijevaju ozbiljnije zaprijetiti golu Luketina. U toj igri je izgledalo kako gosti iz osijeka uopće ne pokušavaju doći do poravnanja nego da jednostavno zadržavaju igru. Nešto slično kao što je igrao i Brod 035. Imali su doduše i jednu priliku kada je Nospak je išao sam prema Luketinu, ali nije pogodio.
U 15. minuti Split Tommy povečava svoje vodstvo. Gol je pao iz prekida sa desne strane, lopta je odigrana na nekih 12-ak metara centralno na Perića koji topovskim udarcem para rašlje za 2:0. Sa tim se rezultatom otišlo na odmor.
U nastavak ista prića. Laganica i prilike za naše momke koje na žalost nisu realizirane. Sekulić i Ćorluka su promašivali naizgled nemoguće. I kako to obično biva, kada ne zabiješ primiš.
U 31.minuti Osijek se golom Nospaka vrača u utakmicu. Pandurević vuče kontru po lijevoj strani, proigrava na drugoj vratnici Nospaka koji zabija za 2:1!
Nije bilo panike ali je ipak bilo male nelagode zbog takvog raspleta. Ipak u 35. minuti Grcić rješava sve dileme oko pobjednika ako ih je i bilo i zabija pod gredu za konačnih 3:1.