Uspinjača nije imala sreće

Uspinjača nije imala sreće

18. studenog 2017. u 20:57 / KLUB: MNK Split

Split Tommy i dalje suvereno brodi HMNL-om. Žuta podmornica je naletjela na pravi torpedo jer su naši momci pružili možda i najbolju partiju u dosadašnjem dijelu sezone. MNK Uspinjača-MNK Split Tommy 1:9

Split Tommy je odigrao odličnu utakmicu u Lučkome. Žuta podmornica je torpedirana već u 5. minuti kada su naši momci golovima Perića i Novaka donijeli početno vodstvo od 0:2. Do kraja poluvremena su još Sekulić i dva puta Suton pogađali za 0:5. Strašna dominacija našeg sastava koji je odigrao savršeno poluvrijeme u kojemu domači sastav nije uspio uputiti niti jedan jedini udarac u okvir našega gola.

U drugome dijelu je Suton postigao još dva gola za svoju savršenu večer, a pogađali su još jednom Perić i Tešija. Uspinjača je postigla počasni pogodak u 39. minuti kada se u biti samo čekalo kada će sudac odsvirati kraj susreta. Imali smo prilike dati još pokoji gol, a Grcić i Sekulić nisu realizirali akumulacije.

Sljedeći tjedan nam u goste dolazi Osijek Kelme, a nakon toga kreče pakleni prosinac koji će odrediti daljnji tijek prvenstva.