Mučenje drugim golom okončao Suton

Mučenje drugim golom okončao Suton

3. studenog 2017. u 22:13 / KLUB: MNK Split



Split Tommy je odigrao još jednu mučnu utakmicu i golom Sutona 19 sekunda prije kraja došao do nova tri boda. Krizi realizacije se danas pridružila i kriza igre pa su gledatelji sa čuđenjem dočekali kraj susreta. MNK Split Tommy- MNK Square 2:1

Da se odmah razumijemo. Volimo naš klub ali ne volimo način na koji sada igra. Trener Acosta se izgleda malo pogubio pa smo dojma da nezna kako iskoristiti potencijal svojih igrača, a ponajviše onih najboljih. U prvome dijelu utakmice smo bili bolji i sasvim zasluženo vodili. Nije to bila dobra predstava, ali sasvim dovoljna za tih 1:0 Sutona na asistenciju Marića. Imali smo još dvije dobre prilike Grcića i neiskorištenu akumulaciju koju također nije realizirao isti igrač, odnosno bolje reći izvrsno je obranio Turuk.
U drugome dijelu otprilike ista slika i veliki šok kada se Micevski otresao Novaka i pogodio za 1:1 pored Luketina. U nervoznoj završnici sa golmanom igračem Suton se u zadnjoj minuti spetljao pred praznim golom, da bi 19 sekunda prije kraja na asistenciju Ćorluke donio pobjedu i 3 boda.
Cijela utakmica je dakle prošla u nekoj nelagodi i nervozi što je na kraju rezultiralo nepotrebnim kartonima i ovakvom šokantnom završnicom.