Mršavi remi u Vrgorcu

Mršavi remi u Vrgorcu

26. listopada 2017. u 20:38 / KLUB: MNK Split

Nebesko plavi i bijeli su odigrali susret koji je u potpunosti mogao zadovoljiti ljubitelje futsala, ali ne i Split Tommy. Vrgorac je vodio 2:0, a Split Tommy se uspio vratiti golovima Sutona i Novaka. HMNK Vrgorac-MNK Split Tommy 2:2

Utakmica između nebesko plavih i bijelih je ponudila svu dramatiku ovoga sporta. Vrgorac je zarana već u 3. minuti došao do vodstva nakon jednog kornera u kojemu se najbolje snašao Martinac. Naši momci se nisu predavali, srtvarali su priklike, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Da stvari budu još i gore iz jedne akcije u 11. minuti Subotić je pogodio za 2:0 i potpuni delirij u dvorani. U tim trenucima je trebalo smoći snage za odgovor. Vrgorčani su se maksimalno napunili samopouzdanjem.
Favorit na konopcima malo se tko tome mogao nadati. Na svu sreću do kraja poluvremena smo uspijeli izjednačiti golom Sutona u 18. minuti i kupiti kakav takav mir.
U drugome dijelu smo nastavili napadati i stvarati prilike, pogađati vratnice, ali i dalje je vrgorački gol bio začaran. Međutim u 30. minuti dolazimo do zasluženog poravnanja golom Tihomira Novaka.
Do kraja napadamo svim snagama, ali do potpunog preokreta ipak nismo došli.
Na kraju nitko ne može biti zadovoljan bodom. Vrgorac zato što je vodio sa dva gola razlike i što je imao pobjedu u džepu, a Split Tommy zato što nije uspjeo materijalizirati sve prilike koje je stvorio i što nije opravdao ulogu favorita.
Prva dva boda su prosuta već u trečem kolu i sasvim je legitimno pitanje što se događa u klubu u kojem se ovakva posrnuća
s obzirom na igrački kadar kojim raspolaže ne bi smijela događati.