Nek zazvone Svetog Duje zvona

Nek zazvone Svetog Duje zvona

6. listopada 2017. u 21:26 / KLUB: VK Jadran

Jadran je deklasirao Mornar BS u prvoj utakmici Regionalne lige. Utakmice koja je izgubila natjecateljsku draž već u drugoj četvrtini jer je Mornar BS izgledao kao razbijena vojska. VK Jadran -VK Mornar BS 13:8

Svi smo očekivali gradski derbi jer su dosadašnji dvoboji između ova dva protivnika uglavnom bili napeti, a ponekad bi zaiskrilo u bazenu. Ovoga puta sasvim drugačija slika. Iako se trener Asić pribojavao ovoga susreta zbog izostanka Šetke za to nije bilo potrebe. Jadranov strateg u potpunosti je nadmudrio Mornarevog kojemu nije preostalo ništa osim da čestita boljem.
Jadran je izgledao bolje, brže i uvjerljivije. Balun napokon ide brzo, Krapić odrađuje vrhunski posao na poziciji centra, igrač više funkcionira vrlo dobro, a iznenađenje večeri je bio Visković sa 4 postignuta gola, te Anić koji je branio maestralno.
Nikakve dakle neizvjesnosti nije bilo. Sve je u biti bilo gotovo nakon što je završila druga četvrtina, a Jadran na odmor otišao sa četiri gola viška točnije bilo je 6:2. Do kraja se samo održavala prednost, a Mornar BS je mogao stradati i gore da Jadran nije malo prikočio. Naime nekih 4 minute prije kraja je bilo 13:6, ali kako Jadrana slijedeći vikend čeka gostovanje u Budimpešti gdje drugo mjesto znači nastavak europskog puta sasvim je razumljivo opuštanje u završnici.