POHOD NA TITULU

POHOD NA TITULU

5. listopada 2017. u 13:53 / KLUB: MNK Split

Nakon duge pauze ljubitelji futsala napokon će doći na svoje. Od ove sezone na Gripama će se imati što vidjeti. Split Tommy u novom ruhu najavljuje pohod na dvostruku krunu. Ne bježi se od uloge favorita, a sportski uspijeh je postavljen kao imperativ. Kako je već rekao naš predsjednik Ivo Zoković sve drugo osim prvog mjesta u prvenstvu i osvajanja kupa bi bio podbačaj. I to veliki s obzirom na igrački kadar i s obzirom na veliki broj odlazaka kvalitetnih igrača van Hrvatske.

Sa nestrpljenjem očekujemo prvi susret protiv Futsal Dinama u Zagrebu koji je na rasporedu ove subote u 20,00 sati uz prijenos na HNTV-u. Naši momci će biti uskračeni za usluge Žarka Luketina koji ulazi u bračne vode, te kapetana Josipa Sutona koji je kartoniran, dok će Dinamo biti iznimno motiviran da se pred svojom publikom predstave u najboljem svijetlu.

Dakle vikend koji je pred nama donosi početak sezone.
Natjecanje će u petak otvoriti Brod 035 i Novo Vrijeme Apfel iz Makarske , te Vrgorac i Osijek Kelme.
Derbi kola je svakako naša utakmica u subotu u 20,00 sati, ali ništa manje zanimljiva neće biti niti utakmica koja se u isto vrijeme igra između Prvaka Nacionala i Crniceiz Šibenika.
Albona Potpićan ’98 dočekuje Alumnus, dok dubrovački Square dočekuje Uspinjaču.