Krava koja prolije mlijeko

Krava koja prolije mlijeko

23. srpnja 2017. u 20:57 / KLUB: HNK Hajduk

Gledali smo utakmicu u kojoj je Hajduk bio krava koja je prolili mlijeko. Prvo poluvrijeme 0:2 i još tri prilike za gol. Drugo neka druga prića. Nakon šanse za 0:3 Inter postiže dva gola iz dvije katastrofalne greške od kojih je ona Juranovića doslovno za samog sebe izvaditi iz utakmice.NK Inter-HNK Hajduk 2:2

Gledali smo jos jednu neshvatljivu predstavu Hajduka. Nominalno druga odnosno miješana postava je briljirala u prvom dijelu. Šanse, akcije golovi Savvasa i Vlašića, domaćin koji ne može prijeći centar. Svi smo bili uvjereni da napokon gledamo Hajduk koji više ne može gubiti bodove na ovakvim gostovanjima.
Drugi dio je ritam razumljivo pao, a onda je Inter postao opasniji. Prvo je sa gol crte čistio Fomitschow, onda je isti igrač u padu iskosa pogodio stativu i propustio povisiti na 0:3.
Kazna je uslijedila za nekoliko minuta. Prvo glavom sa vrha peterca pogađa neometani Šarić pa onda Juranović neshvatljivo asistira za Puljića koji pogađa za konačnih 2:2. Imao je Inter iz još jedne greške Fomitschowa šansu za pobjedu, ali je Stipica čudesno obranio. Samo bod i bolno prizemljenje jer ova nas je predstava opet podsjetila na stare boljke iz prošlih sezona.