Bogovski rezultat u Dugopolju

Bogovski rezultat u Dugopolju

13. srpnja 2017. u 22:39 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli nakon prvih 90 minuta imaju bogovski rezultat. Strijelac jedinog gola na utakmici je Futacs iz penala. Mogli su bijeli preko Futacsa i Vlašića do uvjerljivije pobjede, ali ništa zato. Igra je bila dobra, a Levski uglavnom bezopasan. HNK Hajduk-FC Levski 1:0

Hajduk je odigrao vrlo dobro. Naročito veseli igra obrane u kojoj se Lopez u tandemu sa Zoranom Nižićem odlično snašao. Paralizirali su sve pokušaje napada Levskog.
Hajduk je pak preko raspoloženog kvarteta Vlašić, Erceg, Savvas i Futacs bio opasan. Vodstvo od 1:0 je postignuto u 24. minuti golom Futacsa iz jedanaesterca. Penal je izborio Savvas, ali cijela akcija koja je prethodila tome je bila odlična. Započeo je Hamza, koji je proigrao Vlašića. Vlašić je potegnuo i osvojio dobar dio terena, predao na desnu stranu, gdje je Savvas propustio za Tudora, koji mu je odigrao povratnu nakon čega je Savvas srušen.
Futacs je imao izvrsnu priliku u 52. minuti da poveča vodstvo Hajduka na 2:0 kada ga je Savvas proigrao, ali mu je u akciji jedan na jedan obranio Mitrev. U 80. minuti je Hajduk odnosno Vlašić propustio i zadnju priliku na utakmici. Vlašić je promiješao cijelu obranu Levskog i onda na kraju lijevom nogom pucao pored stative. Levski je u ovoj utakmici imao nekakve poluprilike koje su se događale pred sam kraj utakmice, Uglavnom se radilo o nabacivanjima i pokušajima glavom.