Petak u 20,30 na HNTV starta finalna serija

Petak u 20,30 na HNTV starta finalna serija

1. lipnja 2017. u 20:53 / KLUB: MNK Split

Samo dva dana nakon prolaza protiv Dinama igrači Split Tommy-a idu u Zagreb na noge Nacionalu. Utakmica je zakazana u petak u 20,30 sati na HNTV čime će i službeno otpočeti finalna serija(bolji od 5) za Prvaka Hrvatske.

Treću godinu za redom finalnu seriju za Prvaka Hrvatske igraju zagrebački Nacional i Split Tommy. Dvije serije su izgubljene na najteži mogući način u samim završnicama utakmica ili još gore na penale. Nacional je u tim serijama nominalno imao lošiji sastav od Split Tommy-a, ali su na golu imali Žarka Luketina koji je bio prevaga za titule.
Sada stvari stoje drugačije. Nacional ima nominalno bolji sastav, ali Split Tommy na golu ima Žarka Luketina koji je odmah nakon utakmice sa Dinamom dao izjavu da bi mijenjao sve titule osvojene sa Nacionalom za jednu sa Split Tommy-em.
A to će biti teško, ali ne i nemoguće. Nakon ove zadnje utakmice protiv Futsal Dinama u kojoj su gosti doslovno ispali smiješni i nakon tri vrhunska gola našeg sastava stekli smo dojam da je sa onakvom igrom i pristupom sve moguće.