Rijetko viđena utakmica i Home run Račića

Rijetko viđena utakmica i Home run Račića

13. svibnja 2017. u 20:07 / KLUB: BK Nada SM

Današnja utakmica spada u rijetko viđene. Dobro je što je Nada SM pobjedila, ali sve ostalo... Nadini bacači Mosel i Jones direktnim izbacivanjem rješili čak 18 protivnika, a Trnawa je napravila 7 runova. Prevagu je donio HR Račića. Nada SM-Angels 13:7

Nada SM je odigrla rijetko viđenu utakmicu, a gosti iz Trnawe su se predstavili u dobrome svijetlu. Spličani i dalje nemaju pravu formu i ovise o trenutku nadahnuča pojedinaca. Nadahnuče su u ovoj utakmici imali bacači Mosel i Jones, te Ivan Račić koji je prelomio ovu utakmicu sa Home run udarcem čime je Nada SM povela sa 6:5 i otišla do pobjede. Bilo je nakon toga još udaraca i bodova, ali taj trenutak je bio bitan kako bi se ekipa trgnula iz neviđene letargije.
Jer što reći na činjenicu kada dva bacača u devet izmjena izbace čak 18/27 protivničkih igrača direktnim izbacivanjem, a primiš 7 bodova osim da večina igrača splitskog sastava je na utakmicu došla samo tijelom dok je duh ostao negdje drugdje.
Trenutni omjer je 5:4, a več sutra nas čeka nova nadamo se bar manje neizvjesna utakmica u kojoj Nada SM traži još jednu pobjedu.