Petarda na Poljudu

Petarda na Poljudu

6. svibnja 2017. u 19:49 / KLUB: HNK Hajduk

ijeli su bili odlični, a Osijek je doslovno demoliran u utakmici koja je bila bitna i značajna za 3. mjesto i izlazak na europsku scenu. Prvo poluvrijeme je bilo bez golova, aonda je usljedila prava kanonada. HNK Hajduk-NK Osijek 5:1

Hajduk je srušio Osijeka u uvjerljivo najdojmljivijoj i najboljoj predstavi sezone na Poljudu ove godine. Gledatelji su imali što vidjeti i nije nikakvo čudo što su baš svi od prve do zadnje minute bili uz svoje ljubimce. jer iako je prvo poluvrijeme završilo bez golova nitko nije niti pomislio da Hajduk ovu utakmicu neče dobiti. Bilo je samo pitanje kada će se otvoriti špina jer bijeli su bili puno puno bolji.
I onda je krenilo. U 56. minuti Hajduk je zabio za vodstvo golom Tome Bašića koji je i večeras bio apsolutno briljantan.
Nije se dugo čekalo da bijeli još jednom zatresu mrežu gostiju iz Osijeka U 61. minuti Bašić je uklizavanjem dodao loptu Futacsu koji je hladno pospremio za 2:0. Onda je usljedio još jedan gol Bašića, Ercega i Saida za 5:0. osijek je u sudačkoj nadoknadi preko Bobana došao dao počasnog pogotka.