Nada SM rutinski do pobjede

Nada SM rutinski do pobjede

6. svibnja 2017. u 18:12 / KLUB: BK Nada SM

U zanimljivoj utakmici prigodu su dobili i mlađi igrači što je goste iz Beograda držalo u egalu sve do pred sam kraj kada su potegli najiskusniji i donijeli zasluženu pobjedu. BK Nada SM - BK Beograd 96 9:3

Nada SM je sasvim zasluženo došla do četvrte pobjede u EIB ligi. Utakmica protiv posljednjeplasirane ekipe u ligi bila je idealna prilika da se šansa da i nekim mlađim igračima. Tako je na mjestu bacača za Nadu SM startao Roko matijević što je bio njegov debut ove godine. I nije se baš dobro snašao. Problemi sa strike zonom su na sreču prebrođeni u prvoj izmjeni, ali več u drugoj Matijević je zamjenjen nakon što je napunio baze i primio dva boda. Na nejgovo mjesto je spremno udkočio Dujmić koji je opravdao povjerenje trenera i stabilizirao utakmicu u kojoj su gosti vodili 0:3. Nada SM brzo uzvrača udarac preko Viktora Amosa Belina i prelazi u minimalno vodstvo od 4:3. Peti bod i blago olakšanje dolazi u vidu home run udarca Andrewa Jonesa.
Nakon toga dolazi do promjene na mjestu bacača gdje Sasso vrhunski odrađuje jednu izmjenu, a Dabo uspješno zatvara utakmicu za konačnih 9:3. U ovoj utakmici je svakako vrijedno istaknuti odličnu predstavu mladoga Dujmića i Sasssa koji je odbacao maestralnu izmjenu podsjetivši na svoje najbolje dane, te Belina koji je Nadu SM vratio u utakmicu nakon neugodnog vodstva gostiju od 0:3 u drugoj izmejni.