Jadran pobijedio, Mornar BS ide dalje

Jadran pobijedio, Mornar BS ide dalje

13. travnja 2017. u 20:35 / KLUB: VK Mornar

Jadran je napokon pobjedio Mornar BS ove sezone, ali mu to nije bilo dovoljno za prolaz u polufinale PH. Mornar BS je dakle sasvim zasluženo prošao dalje jer je u dvije utakmice pokazao više. VK Mornar BS - VK Jadran 11:12

U uzbudljivoj utakmici punoj preokreta Jadran je napokon došao do pobjede protiv gradskog rivala Mornar BS. Međutim radi se o pirovoj pobjedi jer Jadran ide u baraž za plasman od 5.-8. mjesta, a Mornar BS u polufinale gdje će odmjeriti snage sa Dubrovačkim Jug CO.
Za Jadrana je ova sezona nakon današnje utakmice i definitivno promašena. Jer klub koji je istaknuo ambicije za FF RWP i veliku borbu za prolaz u finale PH je u potpunosti podbacio. Još ostaje nekakva nada da bi se mogli dokopati tog 5. mjesta koje vodi u Eurocup pod uvjetom da ga uopće žele i igrati.
Sa druge strane Mornar BS sada mirno može čekati i naravno snimati drugu polufinalnu utakmicu PH gdje će se susresti Primorje EB i Mladost. Jer poraženi iz toga susreta će biti protivnik u borbi za 3. mjesto koje vodi u Ligu prvaka dogodine.