Partizanova furiozna treča četvrtina

Partizanova furiozna treča četvrtina

21. veljače 2017. u 23:13 / KLUB: VK Jadran

Jadran je poražen u Beogradu. Nakon vodstva od 2:4 u prvom poluvremenu uslijedio je rijetko viđen potop u trečoj četvrtini kada Partizan buši Strujića i pravi seriju od 5:0 čime je ovaj susret i odlučen. VK Partizan RF - VK Jadran 9:7

Partizan je slomio Jadrana u trečoj četvrtini kada je opet do izražaja došao problem sa golmanom.
Na kraju je u vatru ubačen mladi Bratim, ali šteta se više nije dala sanirati.
Jadran je prikazao još jednom igru sa dva lica. Nakon odličnog prvog poluvremena uslijedilo je katastrofalno drugo.

U prvom dijelu je Partizan dosta promašivao u napadu dok su naši momci strpljivo gradili prednost. Prednost koja je bila solidna. I na odmor se otišlo sa rezultaton 2:4. Mislili smo kako će se takva utakmica nastaviti i u drugom dijelu.
Međutim tu smo se prevarili. Partizan se vratio apsolutno motiviran. Namještene su nišanske sprave i krenulo je bužanje Strujićeva gola.
Za nešto više od 3 minuta igre u trećoj četvrtini crno-beli su vezali seriju od tri gola (Vučinić, Stojanović, Repanović) i u 20. minutu Partizan je vodio sa 5:4.Ubrzo su Beograđani, којe je krasila odlična realizacija igrača više (6 golova iz 8 prilika) poveli i sa 7:4 (Marko Janković i Filip Radojević). Na sekundu prije kraja četvrtine Jadran je prekinuo seriju golom Popovića za kakvu takvu nadu.
U zadnjoj četvrtini Strujića na golu mijenja Bratim, ali već je bilo kasno. Partizan je sigurno i mirno utakmicu priveo kraju.

Sada Jadranu slijedi gradski derbi sa Mornar BS. Jednima bodovi trebaju za opstanak, a drugima za FF regionalne lige.