Ćorluka slomio srce Makaranima

Ćorluka slomio srce Makaranima

10. veljače 2017. u 21:13 / KLUB: MNK Split

U vrhunskoj predstavi Split Tommy je zasluženo slavio. Makarani nisu odigrali ništa vrijedno spomena. Na silu ovaj put nije išlo. Strijelac pobjedničkog gola je Ćorluka. MNK Split Tommy -MNK Novo Vrijeme 1:0

U vrhunskoj malonogometnoj utakmici Split Tommy je uzeo sve. Makarani nisu pokazali ništa vrijedno spomena. Naši momci su od početka do kraja kontrolirali ovaj susret. Moćni stroj Victora Acoste je i danas demonstrirao svu taktičku i tehničku raskoš futsala.
Novo Vrijeme je najavljivalo fanatične napade na Luketinov gol, ali od toga uglavnom nije bilo ništa. Svi njihovi pokušaji su uglavnom završavali u bloku, a one slučajne prigode koje su se dogodile početkom drugog poluvremena mirno je kupio Žarko Luketin.
I onda je usljedio hladan tuš. U 28. minuti nakon kornera i manje gužve, Ćorluka je pravom bombom sa 12-ak metara probio vrlo dobrog Baškovića za 1:0 i konačni rezultat ove utakmice. Mora se reći sasvom zasluženo jer je danas odigrao najbolju utakmicu u sezoni. Do kraja je bilo još prilika sa obje strane, ali malo je koga nakon ovakve utakmice briga zato. Velika je ovo pobjeda. Ne samo zbog tri boda i drugog mjesta, već zato što je apsolutno vidljivo i jasno da ima još mjesta za napredak. A poznavajući rad i volju trenera Split Tommy-a i njegovih momaka uopće ne sumnjamo da samo može biti bolje.