Mornar BS brodi sredinom tablice

Mornar BS brodi sredinom tablice

25. siječnja 2017. u 0:38 / KLUB: VK Mornar

Mornar BS nas je već navikao na to da lagano brodi sredinom tablice i da iz prikrajka čeka na iznenađenje. Prva prava prilika je u srijedu u 19,00 sati protiv Partizan RF na Poljudu u izravnom prenosu na arenasport 1.

Mornar je i unatoć ozljedama i odlscima nekih važnih igrača održao svoj nivo igranja u RWP ligi. To naravno znači sredina tablice sa tendencijom da se napadne i FF lige. Prva prava prilika je utakmica protiv PArtizan RF koji je poljuljan porazom od Budve. Pobjeda bi Mornar BS mogla lansirati na 5. mjesto i na samo dva boda od FF. Naravno pod uvjetom da Jadrna pobijedi Primorje.

Zdejini momci su polusezonu odigrali zadovoljavajuće i sada samouvjerno idu dalje.
Upisani su minimalni porazi u Beogradu i Budvi u prva dva kola, a onda je u Slanoj bari osvojen prvi bod protiv Vojvodine. Na prvu pobjedu se čekalo do susreta sa Jadranom gdje je Vrdoljak u potpunosti nadmudrio i nadigrao Smodlaku i njegove momke. Mala je to pobjeda, a opet velika s obzirom sa kakvim su ambicijama ova dva kluba krenula u sezonu.
Poraz od Jug CO nećemo niti računati jer smo na to navikli, a onda je Mornar protiv Primorja eksplodirao i uzeo još jedan vrijedan skalp za miran nastavak sezone.
Poraz od Jadran (HN) koji je po svemu sudeći siguran sudionik FF je bio očekivan, a zadnji susret protiv Mladosti se nakon visokog vodstva nepoštenim suđenjem pretvorio u remi. Osvojeno je 8 bodova, tri manje od Primorja i pet manje od Partizana.
Ima li bolje prilike za zakomplicirati stvari od pobjede nad Partizanom od dva razlike.