U subotu Hajduk i Jugoplastika

U subotu Hajduk i Jugoplastika

17. studenog 2016. u 13:43 /

Ove subote spličani će moći gledati Hajduka protiv filijale u 17,00 sati, a poslije toga se mogu uputiti prema Gripama gdje žuti u 19,00 sati traže nastavak pobjedničke serije. Koga to ne zanima može u 18,00 sati na bazenima pratiti derbi začelja u vatepolu.

Ljubitelji splitskog sporta će ove subote imati gust raspored. Hajduk nakon reprezentativne stanke svoju utakmicu sa Lokomotivom igra u 17,00 sati na vjerujemo dobro popunjenom Poljudu. Već u 19,00 sati Jugoplastika zove na Gripe gdje dočekuje Goricu sa vjerom u nastavak pobjedničke serije.

Na žalost svih onih koji su možda željeli gledati i vaterpolo, odnosno derbi začelja RWP lige između Mornara BS i Jadrana to neće biti moguće. Morati će se odlučiti za jednu od ove dvije opcije jer je utakmica po rasporedu u 18,00 sati.
Bilo je pokušaja promjene termina, ali se utakmica nije mogla pomaknuti na petak zbog zauzetosti trenera Jadrana Mile Smodlake koji se nalazi u Rijeci sa reprezentacijom isto tako niti na nedjelju jer bazeni vjerovali ili ne nedjeljom ne rade.

Što je tu je, ali u svakom slučaju sport i građani Splita su gubitnici u ovoj situaciji.