Stojanović presudio Jadranu

Stojanović presudio Jadranu

11. studenog 2016. u 22:45 / KLUB: VK Jadran

Jadran je opet ostao kratak za jedan gol. Ognjen Stojanović je postigao pet pogodaka od čega i onaj najbitniji pobjednički. Jadran tako ostaje prikovan na dnu tablice i još čeka svoje prve bodove. VK Jadran-VK Partizan RF 12:13

Pobjednički put Jadrana je odgođen za sljedeću utakmicu. Partizan je uzeo pobjedu, a Jadran je ostao prikovan za dno prvenstvene tablice sa omjerom 0-4. Šteta jer su jadranaši opet ostali kratki za jedan jedini gol. Treća je to utakmica u nizu gdje gube sa jedan razlike. U večerašnjoj utakmici koja je cijelim svojim tijekom bila izjednačena presudio je Ognjen Stojanović svojim petim golom na utakmici čime je pobrao epitet najboljeg igrača ove uzbudljive utakmice.
Jadran je i večeras pokazo neke loše stvari iako smo mislili da su one prošlost. Šansa za pobjedu se otvorila u zadnjoj četvrtini kada su se golovima Marinića Kragića, Popovića i Viskovića iz minus 2 vratili na plus 1. Partizan je uzvratio golom Drašovića za poravnanje. Jadran je 52 sekunde prije kraja imao zicer. Popović je dobio loptu na centra okrenut prema golmanu Partizana koji je njegov traljav udarac lako ukrotio. Uslijedio je napad crno-bijelih gdje je točku na i stavio već spomenuti Stojanović.