Jadran još ne zna za pobjedu

Jadran još ne zna za pobjedu

3. studenog 2016. u 17:34 / KLUB: VK Jadran

Jadran je opet poražen. Utakmicu su bolje otvorili domačini koji su u 1/4 imali 3:0. Jadran je do poluvremena izjednačio na 4:4. U zadnje dvije četvrtine je briljirao vratar Mladosti Marcelić i bodovi su ostali u Zagrebu. HAVK Mladost-VK Jadran 8:7

Jadran je još jednom poražen i tako zajedno sa Vojvodinom i Mornar BS drži začelje prvenstvene tablice. Upisani su tijesni porazi protiv solidnih ekipa Jadran Carine i Mladosti koji će sigurno hvatati Final four RWP ove sezone. Protiv Primorja nije bilo nikakvih šansi jer riječani su po svemu viđenome odmah uz bok Jugu. Jeli već vrijeme da se upale zvona za uzbunu ili treba biti strpljiv i još pričekati trenera Smodlaku i njegove momke da počnu pobjeđivati.

I ovu utakmicu je Jadran pokazao dva lica. Ono što svakako ne želimo gledati, a to je prva četvrtina i ono koje nam se sviđa to je ostatak utakmice. Prvu četvrtinu Mladost je izgledala kao ekipa sa druge planete za naše momke i pravo je čudo kako Mladost nije stekla i veću prednost. Naime završilo je 3:0, a Bukić je još pritom promašia peterac. Jadran je u drugoj četvrtini okrenuo utakmicu u svoju korist i to je bilo razdoblje igre koje je potpuno pripalo našim momcima. Rezultat je na poluvremenu bio 4:4. Nastavak utakmice u trečoj odnosno četvrtoj četvrtini se igrao na način da je Mladost neprestano vodila, ponekad i sa dva gola razlike dok je Jadran uporno stizao. Na kraju se mora reći da je Jadran imao svoje prilike da u ovoj utakmici napravi i nešto više pa makar i remi, ali na golu Mladosti je danas branio izvrsni Marcelić koji je skupio čak 13 obrana i na taj način istaknuo kandidaturu za njaboljega igrača ove zanimljive utakmice. Naročito je dojmljiva bila obrana sa igračem manje pred sam kraj utakmice kada je Jadran promašio mogući remi.
Najefikasniji kod Mladosti je bio Paškvalin sa 3 gola, a kod Jadrana Marinić-Kragić sa 2 gola.