Bolji za puno više od jednog gola razlike

Bolji za puno više od jednog gola razlike

28. listopada 2016. u 21:00 / KLUB: MNK Split

Na Gripama se odigrala jedna čudna utakmica. Utakmica u kojoj je Split Tommy imao mali milijun šansi, A Uspinjača niti jednu da bi na kraju Split Tommy minimalno slavio. MNK Split Tommy-MNK Uspinjača 3:2

Tvrda utakmica u kojoj se Uspinjača piokazala kao tvrdi suparnik, ali bez prave ideje prema golu Žarka Luketina. Možda je razlog tome i agresivan pristup Split Tommya od prve sekunde ove utakmice. Split Tommy je jednostavno bio bolji u ovoj utakmici koja je za goste iz Zagreba još dobro i završila s obzirom na broj propuštenih prilika.treća je ovo pobjeda u nizu, a igra je sve bolja i bolja. Naši momci su poveli već u 4. minuti kada Grcić pogađa iz slobodnog udarca. uspinjača dolazi do poravnanja u 8.minuti golom Grbića nakon niza propusta u domačoj obrani. Luketin nije imao šanse. Split Tommy opet dolazi u vodstvo u 16. minuti kada Rodriguez s desne strane ubacuje oštro na drugu vratnicu gdje u punom sprintu utrčava Perišić i poentira u prazan gol. Malo zatim Perišić ima matnu situaciju za dva gola razlik, ali golman Ježić brani.
U drugom poluvremenu ista prića Split Tommy napada, stvara prilike i jedna od tih u 30. minuti napokon ulazi u gol Uspinjače. Strijelac je Pavić koji je nakon prekida ostao slobodan i pogodio donji kut Ježićeva gola. Od 35.minute gosti igraju s Čirjakom u ulozi golmana-igrača, no bez ideje u napadu. Tommy ima šansi na prazan gol, ali Babić večeras nije imao svoj dan. Bilo je tu još prilika za Split Tommy i stvarno je nemoguće šta su sve promašili igrači u bijelome dresu. I onda iz ničega kao i kod prvog gola Starčević pogađa za konačni rezultat utakmice. Prvenstvo se nastavlja slijedeće nedjelje protiv Squera u Dubrovniku.