Vežite se krečemo

Vežite se krečemo

27. rujna 2016. u 19:05 / KLUB: KK Split

Počinje još jedna košarkaška sezona. Žuti je otvaraju kup utakmicom protiv Gorice. Ko pobjedi ide dalje, nakon čega slijedi drugi krug i početak prvenstva. Ekipa izgleda dobro i nema razloga da se ne vjeruje u dobre stvari ove godine.

Split izgleda i trenira dobro. Nakon dugo vrimena se na trenizima osjeća ona pozitivna atmosfera. Ekipa koju žuti posjeduju za ovu sezonu ne izgleda uopće loše i sa trenigom i dovođenjem nekih igraća u optimalno fizičko stanje stvari će biti još i bolje. Ako bude novaca pa se dovede koje pojačanje tijekom sezone to će biti odlično.
Centarski par su Jukić i Najev, Četvorke su Dijan i Kedžo sa tim da Kedžo može odigrati i centra bez ikakvih problema, na poziciji playa imamo iskusnog Subotića, uvijek vrijednog Filipovića i Kalajžića koji je jako napredovao u posljednjih godinu dana. Tu su nam i šuteri ili ti ga duje i trice. Kanajet koji daje dodatnu brzinu i agresivnost, Marić naše dite koje se gubilo po Zadru sa pozitivnom sportskom drskošću, Širko koji može svojim potezima dignuti publiku na noge i Rančić koji svojom preciznošću i dalekometnom artiljerijom razara suparniček obrane i stvara višak na terenu. AJMO ŽUTI!